Ünnepeld a gólokat és a magyar sikereket a Cornexivel! A szurkolás bizony izgalmakkal jár, ettől pedig könnyen megéhezhetsz. Dobj be egy Cornexi Focirudit, nehogy elfogyjon a lendület és nyerj a Screvo Appban PS5-öt FC 2024 játékkal, vagy napi egy focilabdát! 

Ehhez nem kell mást tenned, mint vásárolni 2 db Focirudit az Aldiban és feltölteni a blokkot! 

Ezután indulhat a játék! 

Keresd meg a különbségeket a képek között és ha mindet megtalálod, pörgethetsz a szerencsekeréken, ahol Screvo Pontokat vagy napi 1 focilabdát nyerhetsz! Ha háromszor játszol, elindulhatsz az Extra pályán és a tiéd lehet a 4 db PS5 egyike! 

Már csak azt kell eldöntened, hogy milyen Focirudit válassz. A klasszikus sárgabarack töltelékes annyira krémes és lágy, hogy szinte szétolvad a szádban. A zab és a töltelék aránya éppen megfelelő, a kakaóbevonat pedig megkoronázza az élményt.  

De itt az új meggyes Focirudi is, ami elképesztően frissítő és könnyed az új, joghurtos bevonatnak köszönhetően, hogy egyből azt fogod mondani: “Kérek még egyet”.  

Szerezz be elegendő Focirudit a szurkoláshoz, a meccs után pedig irány a Screvo App! A játék 2024.06.13-tól 2024.07.14-ig tart.  

 

további cikkek

Ez is érdekelhet

Food Awards 2024 nyertes

Food Awards díjat nyert a Cornexi töltött zabrudi

Szurkolj és nyerj a Cornexivel

Szurkolj és nyerj a Cornexivel!

Gluténmentes zab

Gluténmentes táplálkozás – Zabbal, jóízűen

Itt a Gluténmentes töltött zabrudi a Cornexitől!

Zabrudi 6 féle ízben

Szezonális ízek, ünnepi finomságok

Egészséges álgabonák a hagyományos gabonák alternatívái

Chia, len, köles, hajdina – népszerű álgabonák, de mire jók valójában?