Mentes – M Díj 2020 Uzsonnásdoboz – protein szelet alkategória győztese: Cornexi Active vegán protein szelet

A Cornexi Active vegán protein szelet nyerte el az idei Mentes-M Díjat protein szelet kategóriában, melyet a PPH Média és Store Insider szaklap szakmai zsűrije hazánk legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeinek ítélt oda.

Mentes M díj 2020 Cornexi

A szakemberekből és civilekből álló zsűri érzékszervi bírálata alapján többszáz érdeklődő, és versenyre nevező közül végül 93 finalista pályázat került be a rendkívül szoros döntőbe idén összesen 22 főkategóriában.

A Mentes-M versenyre kizárólag olyan termékkel lehetett nevezni, amely a 14 fő allergén közül legalább egytől és/vagy ételintoleranciát okozó anyagoktól igazoltan mentes, illetve megfelelt a kiírt kategóriáknak, alkategóriáknak.

A pályázó termékeket a zsűri vakteszten a termékminőség (megjelenés, aroma, textúra, íz) és a termék hasznossága (gyártmánylap, szakmai megítélés), végül a termékek csomagolása (küllem, csomagolás, címkézés, tervezés) alapján pontozta és díjazta.

Érdemes most megkóstolni, mert a novemberi nyereményjátékunk keretében két Active vegán proteinszelet vásárlásával egy Apple iPhone 11 Pro okostelefon is az Öné lehet. Legalább 1000 Ft értékben bármilyen Cornexi termék vásárlásával pedig megnyerheti fődíjunkat a MediaMarkt ajándékutalványt 500 000 Ft értékben és további értékes ajándékaink egyikét! Bővebb információ: www.cornexijatek.hu

more blog

You may also be interested in this

Zab a tested legjobb barátja

Zab, zab, zab – A tested legjobb barátja

Finom zabkása

Oat around the world

Cornexi Food Kft díjak, elismerések

Awards

Egészséges finomságok hozzáadott cukor nélkül

Sweet life without added sugar

Egy hetes mintaetrend az egeszseges taplalkozashoz

Get in top shape!

Cornexi Food Kft díjak, elismerések

Oaty roll is the innovation of the year