Mentes – M Díj 2020 Uzsonnásdoboz – protein szelet alkategória győztese: Cornexi Active vegán protein szelet

A Cornexi Active vegán protein szelet nyerte el az idei Mentes-M Díjat protein szelet kategóriában, melyet a PPH Média és Store Insider szaklap szakmai zsűrije hazánk legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeinek ítélt oda.

A szakemberekből és civilekből álló zsűri érzékszervi bírálata alapján többszáz érdeklődő, és versenyre nevező közül végül 93 finalista pályázat került be a rendkívül szoros döntőbe idén összesen 22 főkategóriában.

A Mentes-M versenyre kizárólag olyan termékkel lehetett nevezni, amely a 14 fő allergén közül legalább egytől és/vagy ételintoleranciát okozó anyagoktól igazoltan mentes, illetve megfelelt a kiírt kategóriáknak, alkategóriáknak.

A pályázó termékeket a zsűri vakteszten a termékminőség (megjelenés, aroma, textúra, íz) és a termék hasznossága (gyártmánylap, szakmai megítélés), végül a termékek csomagolása (küllem, csomagolás, címkézés, tervezés) alapján pontozta és díjazta.

Érdemes most megkóstolni, mert a novemberi nyereményjátékunk keretében két Active vegán proteinszelet vásárlásával egy Apple iPhone 11 Pro okostelefon is az Öné lehet. Legalább 1000 Ft értékben bármilyen Cornexi termék vásárlásával pedig megnyerheti fődíjunkat a MediaMarkt ajándékutalványt 500 000 Ft értékben és további értékes ajándékaink egyikét! Bővebb információ: www.cornexijatek.hu

további cikkek

Ez is érdekelhet

Zabbal a világ körül

Díjaink

Édes élet hozzáadott cukor nélkül

Lendülj bombaformába!

Zabrudi az év innovációja

Táplálkozzunk jól, az agyunk hálás lesz érte!