A Cornexi töltött zabrudi elnyerte a 2022 „Inno d’Or – Év Innovációja” díját élelmiszer kategóriában

A Trade magazin által tavaly életre hívott verseny célja, hogy évről évre olyan értékteremtő innovációkat jutalmazzon, amelyek meghatározható vásárlói, fogyasztói igényre nyújtanak megoldást, valamely nevesíthető trendbe illenek, vagy egy meglévő, meghatározható igényből inspirálódott fejlesztés eredményei. A termékek piaci bevezetése 2021. január 1. és 2021. december 31.között történt és saját kategóriájukban meghatározó újdonságtartalommal bírnak. A Cornexi Food töltött zabrudijai elnyerték idén az „Inno d’Or – Év Innovációja” díját élelmiszer kategóriában.

Innovációs trendek

A pályázatokban bemutatott újdonságok értékelését négy szempont (innováció, trend, piaci előny, egyediség) alapján végezte a szakmai Zsűri, majd pedig azoknál a termékeknél, ahol ez lehetséges volt, érzékszervi bírálatra is sor került. A pályázatok élelmiszer, ital, vegyi áru, szolgáltatás, technológia, kozmetika, csomagolás főkategóriákban érkeztek, köztük mind gyártói, mind kereskedelmi márkaként, célcsoportot tekintve volt közöttük B2B és B2C beadvány is.

A töltött zabrudi

A zab egyik legfőbb tulajdonsága, hogy kiváló energiaforrás, ezért imádják a sportolók is, de közkedvelt a gyerekes anyukák és az egészségtudatos fogyasztók körében is. A Cornexi töltött zabrudi hűtést nem igényel, így bárhová magunkkal vihetjük, de a 35 °C-os, nagy melegben vigyázzunk rá, mert a kakaós bevonata megolvadhat.

Epres, málnás, sárgabarackos, csokis és sós-karamellás ízvilágban elérhető kicsik és nagyon örömére.

A Cornexi egészségtudatos törekvéseivel összhangban hozzáadott cukor nélküli verzió epres és sárgabarackos ízben elérhető, de az Aldiban már az áfonyás is megvásárolható.

A zabszeletekhez képest lágy és krémes állagú zabrudi gyümölcsös verziói tejmentesek, csak nyomokban tartalmazhatnak tejterméket, mivel tejport is felhasználó üzemben készülnek.

Hamarosan itt az XXL-es kiszerelés is.

Cornexi Food Kft.

A Cornexi Food Kft. saját fejlesztői csapatával az innovatív megoldások szállítója nem csak a hazai piacon. Az egészség érték, amely fenntartható és meg kell őriznünk. A természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a hazai gabona minősége elválaszthatatlan alkotótársa a Cornexinek.

A magyar tulajdonban lévő Cornexi Food Kft. a minőségi alapanyagok felhasználásával készülő választékában kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják személyes kedvencüket. Egészségtudatos törekvéseiknek köszönhetően hozzáadott cukor nélkül készülő termékek is megtalálhatók portfóliójukban. Zabrudi, müzli -és zabszeletek, instant zabkásák, proteines zabkásák, reggeliző extrudált gabonapelyhek, tejízesítő és vízízesítő vitaminos szívószálak is szerepelnek kínálatukban.

Kutatásaikkal folyamatosan fejlesztik termékeiket, melyek segítik a harmonikus, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozást. A Cornexi termékei nem csak finomak és táplálóak, de segítik beindítani vagy éppen tovább gördíteni a napot! Edzés előtt vagy után, munkahelyen, iskolában vagy útközben – a Cornexi szeletek bárhol, bármikor könnyen és gyorsan fogyaszthatók.

további cikkek

Ez is érdekelhet

Szurkolj és nyerj a Cornexivel

Szurkolj és nyerj a Cornexivel!

Gluténmentes zab

Gluténmentes táplálkozás – Zabbal, jóízűen

Itt a Gluténmentes töltött zabrudi a Cornexitől!

Zabrudi 6 féle ízben

Szezonális ízek, ünnepi finomságok

Egészséges álgabonák a hagyományos gabonák alternatívái

Chia, len, köles, hajdina – népszerű álgabonák, de mire jók valójában?

Zab a tested legjobb barátja

Zab, zab, zab – A tested legjobb barátja